Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Gezondheidspact Utrecht

https://gezondheidspactutrecht.nl/

Het Gezondheidspact is een extra impuls voor de Utrechtse beweging naar gezond stedelijk leven voor iedereen. Iedereen kan bij het Gezondheidspact aansluiten om een bijdrage te leveren, samen te werken, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Inwoners, professionals, vrijwilligers, initiatiefnemers, ondernemers, gemeente, bedrijven, instanties: iedereen is welkom!

De missie van het Gezondheidspact sluit aan bij de missie van Alles is Gezondheid: zich met zoveel mogelijk partners inzetten voor een Nederland waarin iedereen gezond en gelukkig is.

Utrecht in DialoogUtrecht in Dialoog is ambassadeur van het Gezondheidspact, werkt samen met partners in de hele stad aan positieve gezondheid door mensen in gesprek te brengen volgens de methodiek van de waarderende dialoog over thema’s die leven. Zo helpen we samenwerking te stimuleren, kennis en verhalen te verspreiden en mensen, initiatieven en mogelijkheden bij elkaar te brengen. Om de gezondheid van mensen in de stad te vergroten.

Utrecht in Dialoog organiseert met het Gezondheidspact een serie gezonde online gesprekken om te onderzoeken wat in crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is als onderdeel van het project Online Erbij Horen in Crisistijd. Utrecht in Dialoog organiseert ook gesprekken over corona, geldzorgen, zingeving, voeding en andere thema’s die leven. We brengen de bijdrage van gesprekken in beeld in verhalen en portretten, organiseren gezamenlijke leermomenten en inspiratiesessies in een kenniscentrum en maken een jaarverslag. 

september 2020

Gezonde ontmoeting

di 8 september 2020, 16:00 - 19:00
BAK, Pauwstraat 13A
Utrecht, 3512 TG Nederland
+ Google Maps

Wij nodigen jullie graag uit voor deze Gezonde Ontmoeting in levende lijve bij BAK, Basis voor Actuele Kunst als feestelijke afronding van de serie Gezonde Onlinegesprekken. Je kunt je aanmelden via de rode knop. Het gaat om een LIVE ontmoeting! Gezonde ontmoeting In deze gezonde ontmoeting tussen mensen die op verschillende manieren aan een gezonde stad werken delen we de opbrengsten van gezonde online gesprekken in een live ontmoeting. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd is in Coronatijd om stedelijk…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen