Contact

Op de hoogte blijven van dialogen?

Wil je op de hoogte blijven van komende dialoogbijeenkomsten? Hou de agenda op de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsflits van Utrecht in Dialoog en volg ons op Facebook.

Hulp nodig bij online komen?

Heb je hulp nodig bij online komen met Zoom of andere vragen? Stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl of neem contact op met Wilma de Buck, 06 4323 9104.

Dialoogtrainingen en workshops?

Zoek je dialoogtrainingen, workshops of een leergang voor dialoog? Wil je op de hoogte blijven van onze trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren? Hou de trainingsagenda op de website in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief van het dialoogcentrum en volg ons op LinkedIn.

Dialogen begeleiden en helpen organiseren?

Dialoogbegeleiders verwelkomen we graag in het Dialooghuis, iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45 en zien we ook graag op Facebook, LinkedIn!, Youtube, Insta, Twitter en in de facebookgroep van dialoogbegeleiders! Als je (ook) actief bent in ontwerp, realisatie en communicatie van dialogen zien we je ook graag in het Dialooglab, iedere derde dinsdagavond van de maand. Hou in ieder geval de trainingsagenda op de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief van het dialoogcentrum.

Reageren is niet mogelijk