Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

We wandelen op verschillende plekken in Utrecht, zoals het Maximapark, Amelisweerd, Noorderpark Ruigenhoek en in de buurt van het Centraal Museum. Een wandeling duurt 1,5 tot 2 uur en we wandelen ongeveer 5 km.

Wandelen op zaterdagen

Iedere laatste zaterdag van de maand spreken we af en wandelen we met elkaar. Hieronder zie je de eerstvolgende data en de thema’s die we bespreken:

Wandelen op woensdagen

Ook op woensdagen (en soms een donderdag) gaan we iedere maand wandelen, voornamelijk in het Maximapark. Hieronder zie je de eerstvolgende data en de thema’s die we bespreken:

  • Donderdag 24 maart, 16:00 – 17:30 uur in Leidsche Rijn – Elkaar zien
  • Woensdag 13 april, 10:00 – 12:00 uur in het Maximapark – Op en top voelen
  • Woensdag 11 mei, 10:00 – 12:00 uur in het Maximapark – Vierkante Ogen
  • Woensdag 8 juni, 10:00 – 12:00 uur in het Maximapark – Gezond en lekker eten
  • Woensdag 6 juli, 14:00 – 17:00 uur  in combinatie met een bezoek aan het Centraal Museum – In balans zijn

Wandel je mee?

Wil je ook lekker wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en mooie gesprekken voeren? Iedereen is welkom om mee te doen! Klik op de wandeling waarbij je wil aansluiten hierboven en meld je aan via de rode knop.

Heb je vragen of zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden zodat je optimaal mee kunt doen? Mail dan naar info@utrechtindialoog.nl, we denken graag met je mee!

Meer

Bekijk de volledige dialoogagenda
Training wandeldialogen begeleiden

Reageren is niet mogelijk