Wandel je wijzer

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’.
 

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw stad! Al wandelend praten we over thema’s zoals geluk, gezondheid, veerkracht, zingeving… over dingen die het leven mooier maken. Wandel ook mee en deel jouw ervaringen en dromen. Ook staan we stil bij wat je zelf kunt doen om een stapje dichter bij jouw droom te komen.

Hoe werkt het?

We wandelen met een groep op verschillende plekken in Utrecht, zoals het Maximapark, Amelisweerd, Lunetten en in Overvecht. Een wandeling duurt 1,5 tot 2 uur en we wandelen ongeveer 5 km. Elke wandeling wordt begeleid door een getrainde wandeldialoogbegeleider. We wandelen in een groep en gaan in wisselende tweetallen steeds in gesprek. Meedoen is gratis. Meld je wel aan via de link. Dan weet de begeleider weet hoeveel mensen er komen. Na de wandeling is er tijd om nog even na te praten met koffie en thee. Iedereen is welkom! 

Ontdek hier het programma voor deze zomer:

In Amelisweerd

Onderstaande data zijn wandeldialogen in Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik.
We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer.

Zo 21 april –  Macht en onmacht
Oorlog, ver weg of dichtbij. Opwarming van de aarde, natuurrampen, teruglopende biodiversiteit. Er gebeurt zoveel in de wereld. Hoe kijk jij naar alles wat om je heen gebeurt? Heb je het gevoel dat je invloed hebt of voel je je machteloos?

Zo 26 mei – Tussen twee vuren
Conflicten en ruzies zijn van alle dag, binnen gezinnen, tussen buren, collega’s… Maar de laatste tijd lijkt het wel meer en venijniger te worden. Hoe ga jij hiermee om?

Do 20 juni – Zomerzonnewende: de magie van het kleine geluk
Het is morgen  21 juni, de langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Er hangt een sfeer van magie rondom deze dag en die gaan we met elkaar uitdiepen. Wat zijn voor jou magische momenten in je leven geweest? Lees meer en meld je aan

Do 18 juli – Familiebanden
Hoe het familienetwerk eruit ziet verschilt per persoon. En ook wat je met elkaar deelt en/of de frequentie dat je elkaar ziet. Hoe voelt deze band voor jou ? Lees meer en meld je aan

Wandel je mee?

Wil je ook lekker wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en mooie gesprekken voeren? Iedereen is welkom om mee te doen! Klik op de wandeling waarbij je wil aansluiten en meld je aan via de rode knop.

Heb je vragen of zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden zodat je optimaal mee kunt doen? Mail dan naar info@utrechtindialoog.nl, we denken graag met je mee!

Bekijk de volledige dialoogagenda

Reageren is niet mogelijk