Geldzorgen? Praten helpt!

Steeds meer Utrechters hebben zorgen over geld, moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, mee te doen en hun kinderen mee te laten doen. Praten helpt! Luisteren ook! Deel daarom je ervaringen, zorgen en hoop. En luister naar de verhalen van anderen!

Samen met de Armoedecoalitie gaan we van 19 september tot 4 november in gesprek over geldzorgen. Om van elkaar te leren, nieuwe wegen en lichtpunten te ontdekken. Sluit je aan en doe mee! Iedereen is welkom!

Welkom aan tafel

Wil je ook in gesprek over geldzorgen? Welkom aan tafel! Via de links vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Pilot Online dialoog

We onderzoeken ook of/hoe we online in dialoog kunnen over geldzorgen. Aan een online dialoog kun je deelnemen terwijl je thuis achter je computer zit of met je smartphone. Wil je uitproberen hoe dat werkt? Schrijf je eerst in voor een Online zandbaksessie en dan voor de onlinedialoog over geldzorgen.

Delen helpt!

Luister naar verhalen van anderen, merk dat je niet de enige bent, overwin je schaamte en deel hoe je met te weinig geld overleeft. Wat werkt bij jou? Wat brengt verlichting? Wat heb je daarvoor nodig? Kom aan tafel en ga in gesprek om meer voor elkaar te betekenen.

Praten over geldzorgen is vaak het begin van verandering. Luisteren naar anderen, stem geven aan hoop op mee te doen in de samenleving, van betekenis te zijn voor anderen en gelijkwaardig behandeld te worden lucht op en verlicht. Door over geldzorgen te praten kun je van elkaar leren en verder komen.

Lees ook meer over armoededialogen >>>

Meer mogelijkheden!

Wil je geldzorgen anders bespreken, in gesprek over geld besparen of andere thema’s die met geld te maken hebben? Wil je zelf een dialoogbijeenkomst (helpen) organiseren, dialoog (leren) begeleiden of op een andere manier actief worden? Ervaringen delen, beelden over een betere toekomst uitwisselen en bespreken wat je kunt doen? Wil je persoonlijke ervaringen met geldzorgen en geld besparen op een andere manier delen? Sluit je aan bij Dialooghuis Maliebaan 45!

 

Reageren is niet mogelijk