Trainingscentrum

Het trainingscentrum van Nederland in Dialoog en Utrecht in Dialoog biedt dialoogbegeleiders en trainers van dialooginitiatieven de mogelijkheid om kennis te delen en samen verder te leren. Een actueel overzicht van de komende trainingen en workshops vind je in de trainingsagenda.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief met trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders, coördinatoren en partners.

Waarderend leren

In verschillende leergangen, trainingen en workshops delen we ervaringen, leren we met met en van elkaar en brengen we de dialoog verder. De principes van de waarderende dialoog vormen de basis. Aanvullend maken we gebruik van andere methodieken dan die van Nederland in Dialoog.

Lees meer over de waarderende dialoog >>> 

Dialooghuis Maliebaan45

Maliebaan 45

Wil je een thema testen, uitproberen of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45, de ontmoetingsplek voor dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen, starters, jong, nieuw en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand op Maliebaan 45.

Bekijk de komende trainingen en workshops >>>.

Wil je bijdragen of actief worden?

Je kunt op verschillende manieren bijdragen en meedoen.

  • casuistiek inbrengen, om met elkaar van te leren
  • een thema voorbereiden om te verdiepen
  • een dialoogtraining of verdiepingsworkshop verzorgen
  • een expert meeting rond een thema/vraag organiseren;
  • het dialooghuis faciliteren en bezoekers verder helpen.

We zoeken nog een coordinator voor het Dialooghuis >>>

Heb je andere ideeën, wensen of tips? Mail info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk