Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingstraining – Afsluiting basistraining

wo 29 juni 2022, 19:30 - 21:30

Reflecteren en vooruit kijken. Dat staat deze avond centraal. Deze verdiepingstraining hoort bij de basistraining Dialoog begeleiden. We kijken samen terug op de tijd waarin jij na de basistraining geoefend hebt en ervaring hebt opgedaan. Ieders ervaring is uniek en zeer waardevol. Daarom brengen we deze samen om te leren van elkaar. 

Leren van elkaar

Tijdens de basistraining heb je kennis gemaakt met de basistheorie en belangrijke vragen. Na de groepsopdracht van de basistraining hebben jullie samen kunnen oefenen en ervaring opgedaan. Wat heeft deze periode van oefenen jou gebracht? Wat verraste je? Wat was een bijzonder leermoment? Tijdens deze afsluitende verdiepingstraining reflecteren we samen op jullie ervaringen en nemen ook de tijd om vooruit te kijken. Wat wil jij hier verder mee doen en wat heb je daarvoor nodig? Na een succesvolle afronding van de de basistraining, de groepsopdracht en verdiepingstraining, ontvang jij jouw certificaat als dialoogbegeleider van Utrecht in Dialoog.

Lees hier ook dialoog ervaringen van anderen >>>

Voorbereiding op de training

Belangrijk is dat je ter voorbereiding op de training hebt meegedaan aan de basistraining en de groepsopdracht.

Wie zijn de trainers

De training wordt verzorgd door ervaren dialoogbegeleiders en trainers die verbonden zijn aan Utrecht in Dialoog. Mensen met passie voor dialoog en brede ervaring in het luisteren, begeleiden van dialogen en het verzorgen van trainingen voor Utrecht in Dialoog. Deze training wordt verzorgd door Gigi Dingler.

Gigi Dingler is een dialoogtrainer, begeleider en expert. Zij is  al jaren trainer bij Utrecht in Dialoog. Zij begeleidt dialoogsessies en verzorgt trainingen. Zij is graag in dialoog met jongeren en pas de gespreksvorm toe o.a. bij beleidsontwikkelingstrajecten en in de zorg.

Kosten

  • Kosteloos voor deelnemers van de basistraining

Meer

Wat is een dialoog >>>
Onze trainers >>>
Waarderende dialoogmethodiek >>>
Utrecht in Dialoog online >>>
Werkmaterialen dialoogbegeleiders >>>
Meer over het begeleiden van een dialoog >>>

Gegevens

Datum:
wo 29 juni 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.