Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: Ouder worden

za 25 juni 2022, 10:00 - 12:00

Ouder worden.. iets van alle leeftijden. De twintiger die vreest dat het leuke leven voorbij is als je je gaat settelen. De zestiger die zich afvraagt hoe het leven verder gaat na het pensioen. Ouder worden: je merkt het aan je lichaam, aan je geheugen, aan je interesses, aan je hersteltijd na een inspanning.  Waar merk jij het aan en wat vind je daarvan? 

 

Op welke manier ben je bezig met leeftijd en ouder worden? Hoe zou je willen dat jouw leven er over pakweg 10 jaar uitziet en wat kun je doen om dat te realiseren? 

Wil je meedoen? We wandelen deze keer in het Noorderpark. We verzamelen bij de parkeerplaats/fietsenstalling aan de overkant van de weg van Zwembad Blauwkapel; waar nu Chi-Chi Golf aangelegd wordt. Route naar Parkeerplaats blauwkapel. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Doe je mee? Iedereen is welkom! Meld je aan via de rode knop bovenaan. 

Wijzer met de jaren?

Ineke Verheul uit Utrecht heeft een documentaire gemaakt over ouder worden waarbij zij verschillende mensen interviewt over dit onderwerp. Zelf heeft zij nog niets leuks kunnen ontdekken aan het ouder worden. Dat de wijsheid met de jaren komt is een schrale troost –  en is het wel zo? Daarom is zij anderen gaan interviewen om te vragen hoe zij het ervaren. Er zijn openhartige gesprekken over aantrekkingskracht, relaties en verwachtingen van de toekomst. Ineke is zelf aanwezig bij deze wandeldialoog en ter inspiratie kun je vooraf de documentaire hier bekijken. 

Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

 

Gegevens

Datum:
za 25 juni 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

parkeerplaats blauwkapel, Noorderpark
Parkeerplaats Blauwkapel
Utrecht, Utrecht 3737 BG Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.