Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thuis!

vr 28 oktober 2022, 17:30 - 21:00

Wat is thuis voor jou? Wat  maakt dat jij je ergens thuis voelt? Hoe zien anderen ’thuis’?  Tijdens deze feestelijke avond laten we ons inspireren en ontmoeten we elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd van Resto VanHarte, goede gesprekken en pakkende performance van Randa Awad.

Iedereen is welkom! Meld je aan via deze link: reserveren.restovanharte.nl (diner van 28 oktober in Utrecht – Leidsche Rijn)

Aftrap week van de dialoog

Deze bijeenkomst luidt de start van de Week van de Dialoog.  We nodigen we je uit om op ontdekking te gaan en mensen buiten je eigen bubbel te ontmoeten. Het thema van de week is ‘Thuis!’. In de verschillende gesprekken onderzoeken we wat ’thuis’ betekent, hoe we dat vorm kunnen geven, en hoe we samen thuis kunnen zijn in Utrecht.  Bekijk hier het hele programma en doe mee >>

Thuis en de kracht van vrouwen

Doormiddel van muziek en de performance van Randa Awad vieren we deze avond de kracht van vrouwen, en hun rol in het maken van een ’thuis’ voor ieder. Deze kracht staat ook centraal in het programma Women’s Voices van Culture Connection ter gelegenheid van 900 jaar Utrecht, waar deze bijeenkomst onderdeel van uitmaakt.

“Samenkomen, inspirerende verhalen en muziek van vrouwen horen, ervaringen uitwisselen: dat hebben we nodig om samen verder te komen” – Gabriel Erlach.

Aanmelden

Kom je meegenieten? Meld je dan aan voor de maaltijd bij Resto VanHarte van 28 oktober via reserveren.restovanharte.nl of 0900-9003030. Voor het diner vragen we een bijdrage van € 7, met U-pas € 5 of minder.

Programma

17:30 Inloop
18:00 Aftrap van de avond met welkom en een performance van Randa Awad
18:15 Samen eten en in dialoog
18:35 Muziekaal intermezzo door Wendy Smit
18:50 Samen eten en in dialoog
20:00 Gezamenlijk afronden en delen van inzichten
20:30 Gezellig natafelen voor wie wil
21:00 Einde

Meld je hier aan voor de maaltijd >>

Meer cultuur, ontmoeting en verbinding

Op donderdag 10 november kun je in de Geertekerk komen kijken naar de voorstelling Women’s Voices Utrecht met spirituele zang, mu

ziek en poëzie uit diverse culturen. Een unieke muzikale samenwerking van de vijf fantastische zangeressen van Wishful Singing, met Egyptische zangeres met gouden stem Sally  Hanna, de Nachtegaal van Tibet Namgyal Lhamo, woordkunstenaar Gabriel Erlach en dichteres Randa Awad.

Meer informatie hier >>

Randa Awad is een van de performers van Women’s Voices Utrecht 10 november in Geertekerk. Randa Awad is schrijver en publicist met Palestijnse roots, afkomstig uit Syrië. Ze studeerde Engelse taal en letterkunde in Damascus en volgde een MBA-opleiding in Bahrein. Sinds 2015 woont zij met haar twee dochters in Utrecht. Awad schrijft korte verhalen, poëzie, theater en artikelen. Van haar hand verschenen 

de boeken ‘Homeland, Bread and Memory’ (2018) en ‘Hide and Seek’ (2021). In 2019 schreef zij een theaterstuk getiteld  ‘The lost humanity’. Speciaal voor Women’s Voices maakte zij een gedicht over hoe zij omgaat met de vele uitdagingen in haar leven en waar zij kracht uit put om steeds haar eigen pad te kiezen.

Meedoen aan meer dialogen? Bekijk hier onze agenda >>

Gegevens

Datum:
vr 28 oktober 2022
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.