Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: Je thuis voelen

za 29 oktober 2022, 10:00 - 12:00

Geborgenheid, veiligheid, jezelf kunnen zijn… Wat maakt dat jij je ergens thuis voelt? Wanneer kon jij voor het laatst echt jezelf zijn? Wat geeft jou de geborgenheid, de veiligheid om je daarin vrij te voelen? Over deze vragen en meer gaan we samen wandelend in dialoog.

Wil je meedoen? We wandelen deze keer in het Noorderpark. We verzamelen bij de parkeerplaats/fietsenstalling aan de overkant van de weg van Zwembad Blauwkapel; waar nu Chi-Chi Golf aangelegd wordt. Route naar Parkeerplaats blauwkapel. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Doe je mee? Iedereen is welkom! Meld je aan via de rode knop bovenaan.

Je thuis voelen

Je kunt je thuis voelen in je eigen huis, bij je ouders ook al woon je daar niet meer, in je vriendenkring, in je stad of dorp. Wat maakt dat jij je thuis voelt? Zijn het de mensen om je heen of kun jij je ook heel goed in je eentje thuis voelen? Voel jij je thuis in en met jezelf? Hoe is dat voor jou je thuis voelen: ontspannen, vrij om je uit te spreken, verzorgd of actief, vol plannen? Is de plek belangrijk om je thuis te voelen? Voel jij je thuis in de maatschappij? Kun je daar jezelf zijn? Doe mee en laat je verrassen door verhalen van anderen.

Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Programma

9:45 uur: verzamelen bij parkeerplaats Blauwkapel
10:00 uur: welkom en introductie op het thema
10:15 uur: met elkaar in gesprek
11:45 uur: inzichten met elkaar delen en afronden
12:00 uur: napraten met koffie en thee

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

Gegevens

Datum:
za 29 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

parkeerplaats blauwkapel, Noorderpark
Parkeerplaats Blauwkapel
Utrecht, Utrecht 3737 BG Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.