Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwoele zomeravond: Buitengewoon genieten

do 29 juni 2023, 19:30 - 21:30

Nieuw in Lunetten: Wandeldialogen in de zwoele zomeravonden! Ontspannen wandelen en in gesprek over thema’s die ons raken en het leven lichter kunnen maken.

Thema: Buitengewoon genieten

De stadsboerderij ligt middenin het groen. Je snuift hier de geur van hooi op, kunt genieten van de dieren en het fluiten van de vogels. Waar kan jij van genieten als je buiten bent en wat betekent dit voor je?

4 avonden wandeldialogen in Lunetten. We starten om 19:30 en zijn rond 21:30 weer terug. We wandelen ongeveer twee uur, maar nemen bij deze ontspannen wandeling verschillende rustmomenten. We verzamelen bij Stadsboerderij Koppelsteede
Koppeldijk 115, Utrecht Lunetten. Iedereen is welkom! Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop bovenaan.

Wandel je wijzer

Foto: Joris Louwes

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

Gegevens

Datum:
do 29 juni 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsboerderij Koppelsteede
Koppeldijk 115
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.