Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waar geloof jij in?

do 9 februari 2023, 10:00 - 12:30

Op donderdag 9 februari gaan we bij Buurtcentrum Terwijde weer met elkaar in gesprek over geloven. Geloof je in een god? Geloof je in jezelf? Of nergens in? Geloof  je in de wetenschap? in de goedheid van mensen? Deel met anderen waar jij in gelooft en ontdek waar anderen in geloven. Doe je mee aan dit gezellig en inspirerend gesprek? Meld je aan via de rode knop, je bent van harte welkom!

Waar geloof jij in?

Waar geloof jij in? Zijn er dingen die niet bewezen kunnen worden waarin je toch geloofd? Wat brengt dat je? Maak je hierdoor andere keuzes? Hoe belangrijk is het voor je? Zijn er dingen die je niet meer gelooft? Of dingen die je recent bent gaan geloven?

Samen onderzoeken we wat geloven voor ieder betekent.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Programma van de bijeenkomst

10.00 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
10.30 uur: Met elkaar in gesprek
12.00 uur: Opbrengsten en inzichten delen
12:30 uur: Gezamenlijk lunchen voor wie wil

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde

Gegevens

Datum:
do 9 februari 2023
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

Utrecht in Dialoog
DOCK

Reacties zijn gesloten.