Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waar geloof jij in?

vr 10 februari 2023, 16:00 - 18:00

Op vrijdag 10 februari gaan we bij Buurtcentrum Bij de Buren met elkaar in gesprek over geloven. Waar geloven de verschillende bewoners van Utrecht in? Waar geloof jij in?

Geloof je in een god? Geloof je in jezelf? Geloof  je in de wetenschap? Deel met anderen waar jij in gelooft en ontdekt waar zijn in geloven. Een goed moment om even stil te staan, de verbinding op te zoeken met andere Utrechters, en met een open geest te ontdekken wat mensen drijft, wat ze hoop en kracht geeft. Doe je mee? Meld je aan via de rode knop, je bent van harte welkom!

Waar geloof jij in?

Waar geloof jij in? Zijn er dingen die niet bewezen kunnen worden waarin je toch geloofd? Wat brengt dat je? Maak je hierdoor andere keuzes? Zijn er dingen die je niet meer gelooft? Of dingen die je recent bent gaan geloven? En in je ideale wereld, welke rol heeft geloof in je leven en in onze samenleving? Hoe gaan we om met verschillende geloven?

Samen zoeken we en delen we antwoorden op deze vragen.

Programma

15:45: Inloop
16:00: Aanvang met een inspiratie op het thema
16:15: Met elkaar in gesprek
17:45: Opbrengsten delen en afronden
18:00: Samen met elkaar eten bij Resto van Harte, voor degenen die dat willen!

Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Eet je mee?

Het is bij deze dialoog mogelijk om aansluitend samen te dineren bij Resto VanHarte; dit is naar keuze! Mocht je dit graag willen, dan kun je je hiervoor aanmelden. De prijs voor het diner is 7 euro. Heb je een u-pas? Dan is het 5 euro. Heb je je aangemeld voor deze dialoog en wil je mee eten? Reserveer dan even via reserveren.restovanharte.nl of 0900-9003030 (op werkdagen tussen 9 en 12.30). We kunnen rekening houden met (di)eetwensen.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Dialoogagenda

Gegevens

Datum:
vr 10 februari 2023
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.