Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veilig op straat

wo 19 januari 2022, 19:30 - 22:00

Iedereen heeft er mee te maken: veiligheid op straat. Maar wat doen wij eigenlijk voor onze veiligheid op straat en wat zouden wij eventueel nog meer kunnen doen? Op welk moment voel jij je veilig en wat doe jij eraan dat de mensen om jou heen zich ook veilig voelen? Veilig voelen op straat moet toch voor iedereen vanzelfsprekend zijn? 

 

Op 19 januari praten we met elkaar over veiligheid op straat. Op welke momenten voel jij je veilig op straat en hoe zorg jij voor een veilig gevoel op straat? Deze dialoog is bedacht en georganiseerd door studenten van de Hogeschool Utrecht en zullen zelf ook deelnemen aan het dialoog. 

 

Programma:

19.15 uur: Inloop

19.30 uur: Kennismaking en introductie 

20:00 uur: Activiteit  (online alternatief)

20:30 uur: Ervaringen delen en perspectieven uitwisselen

 21:30 uur: Uitkomsten en vervolgstappen delen

 22:00 uur: Afsluiting

Inzichten vanuit meerdere perspectieven

Wat beschouw jij als veilig op straat? Welke elementen op straat zorgen ervoor dat jij je veilig voelt en welke ervaringen heb je met veiligheid op straat? We zijn in deze dialoog op zoek naar meerdere perspectieven. Hoe beschouwen vrouwen veiligheid op straat en hoe is dat voor mannen? Speelt leeftijd een rol wanneer het gaat om een veilig gevoel op straat?  Tijdens de dialoog delen we deze ervaringen met elkaar, luisteren we naar elkaar en hopen we inzicht te krijgen en verbondenheid met elkaar te creëren. Daarnaast gaan we aan de slag met stellingen, opgezet door studenten van de Hogeschool Utrecht, om zo samen tot verdere inzichten te komen. 

Wij nodigen je graag uit om jouw ervaringen te delen en hopelijk met nieuwe perspectieven en inzichten weer naar huis te gaan.
Het dialoog zal op 19 januari van 19:30 tot 22:00 plaatsvinden via Zoom. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via de rode button!

Hopelijk tot dan!

 

Gegevens

Datum:
wo 19 januari 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online, Zoom
Utrecht, Nederland + Google Maps

Registreren

Via je email ontvang je de bevestiging en maandelijks de agenda met interessante dialogen in jouw wijk. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.
Tribe Loading Animation Image