Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nu of nooit?

vr 12 mei 2023, 16:00 - 18:00

Op vrijdag 12 mei gaan we bij Buurtcentrum Bij de Buren met elkaar in gesprek over het thema ‘Nu of nooit’. Wat zou jij nog willen doen in je leven, wetende dat het leven eindig is?

Foto: Joris Louwes

Nu of nooit?

Ooit gaan we allemaal dood. Maar misschien is dat juist wat het leven zo mooi maakt? Hoe kijk jij naar de eindigheid van het leven? Welke invloed heeft het op hoe jij je leven leeft? Waarvan ben je blij dat je het hebt meegemaakt, of kijk je tevreden op terug? Zijn er dingen die je nog graag zou meemaken of bereiken? Voel jij de druk van het ‘nu of nooit’ of neem jij het leven hoe het komt?

Programma

15:45: Inloop
16:00: Aanvang met een inspiratie op het thema
16:15: Met elkaar in gesprek
17:45: Opbrengsten delen en afronden
18:00: Samen met elkaar eten bij Resto van Harte, voor degenen die dat willen!

Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Eet je mee?

Het is bij deze dialoog mogelijk om aansluitend samen te dineren bij Resto VanHarte; dit is naar keuze! Mocht je dit graag willen, dan kun je je hiervoor aanmelden. De prijs voor het diner is 7 euro. Heb je een u-pas? Dan is het 5 euro. Heb je je aangemeld voor deze dialoog en wil je mee eten? Reserveer dan even via reserveren.restovanharte.nl of 0900-9003030 (op werkdagen tussen 9 en 12.30). We kunnen rekening houden met (di)eetwensen.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Dialoogagenda
Dialoogreeks ‘Leven met vragen rond de dood’

Gegevens

Datum:
vr 12 mei 2023
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.