Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jouw groei als dialoogbegeleider

wo 9 februari 2022, 19:30 - 21:30

Hoe ben jij de dialoogbegeleider geworden die je vandaag bent? Welke ervaringen hebben jou het meeste geleerd? Als Utrecht in Dialoog vinden we het waardevol om jou de ruimte en mogelijkheid te geven om verder te groeien in jouw rol als begeleider.

Dialoogbegeleider als sleutel voor succes

Achter elke succesvolle dialoog staat een onmisbare begeleider. Jij keert een debat om tot dialoog. Jij helpt mensen om samen te onderzoeken waarvoor ze strijden, in plaats van waartegen. Mensen te laten luisteren om te begrijpen, in plaats van om te reageren vanuit een oordeel of mening. En dat is een vaardigheid, een kunst, of kun je zelfs een passie noemen. Iedereen leert dit misschien op een andere manier. We vinden het waardevol om van elkaar te leren en te onderzoeken waar jij meer van wilt. In het eerste kwartaal gaan we daarom met dit thema ‘jouw groei als dialoogbegeleider’ aan de slag.

Workshop: ‘jouw groei als dialoogbegeleider’

In een eerste workshop verkennen we met elkaar allereerst waar we nu staan. Welke leerervaringen hebben jou tot nu toe gevormd? We verkennen samen waar de behoefte ligt op het gebied van groei en ontwikkeling. Daarnaast ontdekken we ieders persoonlijke voorkeurstijl om te leren. De workshop wordt begeleid door Dorine Leenman. Vanuit haar studie en passie voor het thema ‘leren en innoveren’  haakt ze aan op de wens van Utrecht in Dialoog om samen met dialoogbegeleiders te onderzoeken hoe we groei en ontwikkeling verder kunnen stimuleren en faciliteren.

Programma

19:15 Ontvangst
19:30 Welkom en introductie
20:00 Break-out 1: Ontdek jouw stijl
20:30 Break-out 2: Ons beeld van de ideale dialoogbegeleider
21:00 Wrap up en blik vooruit
21:30 Afronding

Aan het eind van deze workshop heb jij een beeld van jouw persoonlijke voorkeur voor leerstijl en hebben we een duidelijk beeld van onze gezamenlijke leerbehoefte als dialoogfamilie. Deze, en andere input en ideeen zijn een eerste start in onze ontdekkingsreis van ‘jouw groei als dialoogbegeleider’.

Gegevens

Datum:
wo 9 februari 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.