Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terwijde: Wijkwensen

do 10 februari 2022, 10:00 - 13:00

Op donderdag 10 februari gaan we bij Buurtcentrum Terwijde weer met elkaar in gesprek. Wat vind jij fijn aan je buurt of wijk? Wat vind een ander belangrijk? Zijn er nog wensen die je hebt voor je wijk?

Thuis voelen in je wijk

‘Ik zou het wel geweldig vinden om een wekelijkse markt in de buurt te hebben’ zei een bewoner toen we het thema voor deze dialoog kozen. Anderen waren hier ook enthousiast over, en er bleken nog veel meer ideeën voor de wijk te zijn!

Daarom gaan we op 10 februari in gesprek over ‘Wijkwensen’. Wat maakt dat je je thuis voelt in je wijk? Wat is er nodig om prettig te kunnen wonen? Welke wensen heb je nog voor je wijk? Kunnen we daar samen iets in betekenen?

Woon je in Terwijde of in de buurt? Dan ben je van harte welkom om mee te praten, te dromen en te doen!

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Programma van de bijeenkomst

10.00 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
10.30 uur: Met elkaar in gesprek
12.00 uur: Opbrengsten en inzichten delen
12:30 uur: Gezamenlijk lunchen voor wie wil

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde

Gegevens

Datum:
do 10 februari 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.