Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groen in de binnenstad

do 10 maart 2022, 19:30 - 21:30

Hoe ervaar jij het groene leven in de stad? Wat brengt de natuur in de stad je? Hoe zorg je ervoor? Hoe groen is jouw straat, buurt of wijk? Hoe ziet de binnenstad eruit in de voor jou meest ideale situatie?

Op 10 maart gaan we in gesprek met anderen over groen in de binnenstad. In deze dialoog gaan we praten over hoe we het groen in de binnenstad ervaren, wat onze wensen zijn en hoe we daaraan kunnen bijdragen. De inzichten die dit gesprek opleveren worden hierna teruggekoppeld aan de nieuwe gemeenteraadsleden.

Doe je mee? Aanmelden kan via de rode knop bovenaan.

Programma

19:00 Inloop en ontvangst
19:30 Introductie en inspiratie op het thema
20:00 Dialoog in groepen van 6-8 personen
21:15 Inzichten met elkaar delen
21:30 Afsluiting

We hopen dat deze bijeenkomst live in de Kargadoor kan doorgaan. Indien de maatregelen dit niet toelaten, gaat het online door. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Utrecht in Dialoog

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Stemmen maken onze stad

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks gesprekken op verschillende plekken in de stad in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is welkom. We delen ervaringen, wensen en behoeften. De inzichten die uit deze dialogen komen verzamelen we en koppelen we terug aan de nieuwe gemeenteraad en alle betrokken partners en deelnemers. Bekijk het hele programma hier >>

Meer

Wat is een dialoog
Stemmen maken onze stad

Gegevens

Datum:
do 10 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.