Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezond Wonen in Lunetten

ma 7 maart 2022, 14:30 - 17:00

‘Gezond wonen’ zijn misschien geen woorden waar je direct aan denkt wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een andere stad of wijk. Dan denk je aan de de hoeveelheid kamers die je wilt, een open of dichte keuken, Tuin op het Noorden, Zuiden, Westen of Oosten. Zijn er winkels in de buurt, scholen voor de kinderen? Dat soort dingen.

Maar de leefomgeving waarin je woont heeft invloed op je gezondheid, dat zegt ook het RIVM. In dit gesprek onderzoeken we met elkaar wat bijdraagt aan je gezondheid in Lunetten, en wat Lunetten nog gezonder zou kunnen maken. Praat je mee? Hoe meer perspectieven, hoe meer we van elkaar kunnen leren! Meld je aan via de rode knop.

Gezond wonen in Lunetten

Hoe ervaar jij het wonen in Lunetten? Is het rustig of juist veel herrie? Heb je frisse lucht of heb je wel eens last van rook of stank? Hoe is het contact met je buren? Kun je ergens terecht als je hulp of zorg nodig hebt?

In deze dialoog ‘gezond wonen in Lunetten’ ga je in gesprek met mede inwoners van Lunetten, want wat betekent gezond wonen nu eigenlijk en dan ook nog specifiek in Lunetten. Hoe doet iedereen dat? Hoe doe jij dat? En wat is ervoor nodig om gezond te wonen? Praat mee, het is vast erg waardevol  om te horen wat jij hierover te vertellen hebt. En neem gerust je buurvrouw of buurman mee!

Stemmen maken onze Stad

Deze bijeenkomst maakt deel uit van het project ‘Stemmen maken onze stad’ . In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Utrecht in Dialoog samen met buurtbewoners en partners in de wijk gesprekken over wat er speelt. Dit doen we op verschillende plekken in Utrecht. De ideeën, inzichten, wensen en behoeften die uit deze gesprekken komen verzamelen we en koppelen we terug naar de gemeente en alle betrokkenen.

Meer

Wat is een dialoog
Stemmen maken onze stad

Gegevens

Datum:
ma 7 maart 2022
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Musketon
Hondsrug 17-19
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.