Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: Elkaar zien

wo 14 september 2022, 10:00 - 12:00

Wanneer heb je ervaren dat je echt gezien werd door anderen? Waaraan merkte je dat en wat deed het met je? Door wie zou je graag gezien, gehoord en gewaardeerd willen worden en wat is hiervoor nodig?

Ga hiervoor in gesprek met anderen tijdens een wandeling van 4-5 km in het Maximapark. We starten bij het Anafora parkrestaurant. Deelname is gratis. Doe je mee? Iedereen is welkom! 

Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Programma

9:45 uur: verzamelen bij het Anafora Parkrestaurant
10:00 uur: welkom en introductie op het thema
10:15 uur: met elkaar in gesprek
11:45 uur: inzichten met elkaar delen en afronden
12:00 uur: napraten met koffie en thee

Foto’s en video’s

Tijdens deze wandeling zal uitzonderlijk een cameraman aanwezig zijn om beelden te maken tijdens het wandelen, en een aantal mensen die willen na de wandeling te interviewen. Dit zal de wandeling en de gesprekken verder niet verstoren! De beelden zullen gebruikt worden in onze communicatie en voor de verantwoording van het project.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

Gegevens

Datum:
wo 14 september 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Anafora Parkrestaurant
Uilenboslaan 1
Utrecht, Utrecht 3451 GB Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.