Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Je veilig voelen

do 22 september 2022, 10:00 - 13:00

Op donderdag 22 september gaan wij met elkaar in gesprek aan de hand van een thema dat door deelnemers gekozen is en als belangrijk wordt gezien. Dit keer gaan we met elkaar in dialoog aan de hand van het thema ‘Je veilig voelen’.

Wanneer voel jij je veilig? Wat is er dan anders wanneer je je niet veilig voelt? Voel je je veilig in je eigen wijk? Wat zou er moeten veranderen om je het grootste gedeelte van de tijd veilig te voelen? We zijn met wijkgenoten in gesprek gegaan over welk thema jullie nou écht aan het hart gaat en dit blijkt voor velen een onderwerp te zijn waar we veel inzichten uit kunnen halen en mee in de diepte kunnen gaan. Misschien herken je je wel in de verhalen van een ander of wil je graag leren van andermans inzichten..

Woon je in Terwijde of in de buurt? Of kom je van elders maar spreekt het thema je aan?
Dan ben je van harte welkom om mee te praten, te dromen en te doen!

Programma van de bijeenkomst

10.00 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
10.30 uur: Met elkaar in gesprek
12.00 uur: Opbrengsten en inzichten delen
12:30 uur: Gezamenlijk lunchen voor wie wil

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde

Gegevens

Datum:
do 22 september 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.