Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doorzetten

di 1 november 2022, 18:00 - 21:00

Wat geeft jou de kracht en motivatie om door te zetten? Wat zorgt ervoor dat je je blijft inzetten voor een betere toekomst voor jezelf, je familie, je vrienden, je buren, je buurt, of de wereld? Tijdens deze feestelijke avond laten we ons inspireren door de kracht en het doorzettingsvermogen van vrouwen. Deze avond is echter niet alleen voor vrouwen, iedereen is van harte welkom!

We ontmoeten en inspireren elkaar onder het genot van een heerlijk maaltijd van Resto VanHarte en pakkende muziek door en over krachtige vrouwen.

Aanmelden

Kom je meegenieten? Meld je dan aan bij Resto VanHarte via reserveren.restovanharte.nl of bel even naar 0900-9003030.

Doorzetten

Iedereen kent wel eens tegenslag of momenten waarop je erg hard moet werken om te bereiken wat je wil bereiken. Dat er obstakels op je weg komen. Wanneer heb je laatst iets doorgezet? Wat maakte dat je dat deed? Kreeg je aanmoediging van anderen, vond je het te belangrijk, of was opgeven geen optie? Wat heeft je geholpen? Geloofde je dat je het kon, en dat het zou lukken? Of had je twijfels?

Doe mee en laat je inspireren door de verhalen van anderen!

De kracht van vrouwen

We vieren deze avond de kracht van vrouwen. Dit staat ook centraal in het programma Women’s Voices van Culture Connection ter gelegenheid van 900 jaar Utrecht, waar deze bijeenkomst onderdeel van uitmaakt.

Vrouwen vormen een belangrijke schakel in de geschiedenis van Utrecht; denk bijvoorbeeld aan de verzetshelden als Trijn van Leemput en Truus van Lier of feminist Joke Smit.

Maar ook in deze tijd zijn er zoveel vrouwen die hun steentje bijdragen voor een betere toekomst voor iedereen. Hun passie, vrije geest, moed en doorzettingsvermogen vormen de inspiratie voor het programma.

“Samenkomen, inspirerende verhalen en muziek van vrouwen horen, ervaringen uitwisselen: dat hebben we nodig om samen verder te komen” – Gabriel Erlach.

Programma

17:30 Inloop
18:00 Aftrap van de avond met welkom
18:15 Samen eten en in dialoog
18:35 Performance van Gabriel Erlach
18:50 Samen eten en in dialoog
20:00 Gezamenlijk afronden en delen van inzichten
20:30 Gezellig natafelen voor wie wil
21:00 Einde

Meld je hier aan voor de maaltijd van 1 november >>

 

Meer cultuur, ontmoeting en verbinding

Op donderdag 10 november kun je in de Geertekerk komen kijken naar de voorstelling Women’s Voices Utrecht met spirituele zang, muziek en poëzie uit diverse culturen. Een unieke muzikale samenwerking van de vijf fantastische zangeressen van Wishful Singing, met Egyptische zangeres met gouden stem Sally  Hanna, de Nachtegaal van Tibet Namgyal Lhamo, woordkunstenaar Gabriel Erlach en dichteres Randa Awad.
Meer informatie hier >>

Deze bijeenkomst neemt plaats in het kader van de Week van de Dialoog.  We nodigen we je uit om op ontdekking te gaan en mensen buiten je eigen bubbel te ontmoeten. Het thema van de week is ‘Thuis!’. In de verschillende gesprekken onderzoeken we wat ’thuis’ betekent, hoe we dat vorm kunnen geven, en hoe we samen thuis kunnen zijn in Utrecht.  Bekijk hier het hele programma en doe mee >>

Gegevens

Datum:
di 1 november 2022
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

3Generatiecentrum
Bernadottelaan 23
Utrecht, 3527 Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.