Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialooghuis: Licht op 2020

wo 2 december 2020, 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on wo 3 februari 2021 at 19:30

Gratis

In het Dialooghuis oefenen ervaren dialoogbegeleiders, starters en echte liefhebbers met het begeleiden van online dialogen, lastige situaties en nieuwe thema’s om samen verder te komen. Je kunt ook gewoon aansluiten om kennis te maken en mee te doen. Of als je een thema wilt onderzoeken of bespreken. Iedere eerste woensdag van de maand van 19:30 uur tot 21:30 uur online. Inloop met zoomuitleg vanaf 19:00 uur. Informeel napraten is ook mogelijk. Als je je aanmeldt via de rode knop kun je ook je wensen aangeven. Je ontvangt een link waarmee je kunt inloggen in een Online Zoomsessie. Als live ontmoeting mogelijk is kun je ook langskomen op Maliebaan 45. Aanmelden is verplicht.

Licht op 2020

In dit dialooghuis laten we ons licht schijnen op een roerig dialoogjaar, een nieuw dialooghandboek, instructievideo’s en handleidingen. En we bereiden ons voor op komende lichtfeesten en dialogen.

We zoeken hier nog dialoogbegeleiders voor >>>

Voorlopig programma

19.00 uur: Zoom-ruimte open en (online) inloop
19.30 uur: kennismaking, terugblik en wensen
20:00 uur: in groepen aan de slag
21.15 uur: opbrengsten en inzichten delen
21.30 uur: vooruitblik en informeel napraten

Dialooghuis Maliebaan45

Dialooghuis Maliebaan45 is een ontmoetingsplek voor mensen met passie voor dialoog. Voor mensen die met elkaar in dialoog willen onder begeleiding van deskundige gespreksleiders, een thema in dialoogvorm willen verkennen, iets nieuws uit willen proberen, een idee willen bespreken of gewoon willen aanschuiven. Wil je een thema verkennen, iets nieuws uitproberen, een tafel begeleiden, heb je idee of wil je gewoon aanschuiven? Heb je speciale wensen? Wil je alleen met vrouwen, jongeren of mannen in gesprek? Wil je een tafel in het Engels? Wil je zelf een tafel verzorgen of begeleiden? Of wil je iets heel anders? Meld je aan of stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Het Dialooghuis is onderdeel van het kenniscentrum dialoog >>>

Gegevens

Datum:
wo 2 december 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.