Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basistraining (2) Reflectie & Verdieping

wo 26 oktober 2022, 19:30 - 21:30

Reflecteren en vooruit kijken. Dat staat deze avond centraal. Dit is de tweede en afsluitende training van de basistraining Dialoog begeleiden. We kijken samen terug op de tijd waarin jij na de basistraining geoefend hebt en ervaring hebt opgedaan. Ieders ervaring is uniek en zeer waardevol. Daarom brengen we deze samen om te leren van elkaar. Ook ontvang je deze avond jouw certificaat.

Leren van elkaar

Tijdens de basistraining heb je kennis gemaakt met de basistheorie en belangrijke vragen. Na de training hebben jullie samen kunnen oefenen en ervaring opgedaan. Wat heeft deze periode van oefenen jou gebracht? Wat verraste je? Wat was een bijzonder leermoment? Tijdens deze afsluitende verdiepingstraining reflecteren we samen op jullie ervaringen en nemen ook de tijd om vooruit te kijken. Wat wil jij hier verder mee doen en wat heb je daarvoor nodig? Na een succesvolle afronding van de de basistraining en dezeverdiepingstraining, ontvang jij jouw certificaat als ‘Dialoogbegeleider Basis’.

Voorbereiding op de training

Belangrijk is dat je ter voorbereiding op de training hebt meegedaan aan de basistraining en geoefend hebt met het begeleiden van dialogen. Verzamel feedback van deelnemers en/of mede-begeleiders en neem deze mee naar de training.

Wie zijn de trainers

De training wordt verzorgd door ervaren dialoogbegeleiders en trainers die verbonden zijn aan Utrecht in Dialoog. Mensen met passie voor dialoog en brede ervaring in het luisteren, begeleiden van dialogen en het verzorgen van trainingen voor Utrecht in Dialoog. Deze training wordt verzorgd door Gigi Dingler.

Kosten

  • Kosteloos voor deelnemers van de basistraining

Meer

Wat is een dialoog >>>
Onze trainers >>>
Waarderende dialoogmethodiek >>>
Utrecht in Dialoog online >>>
Werkmaterialen dialoogbegeleiders >>>
Meer over het begeleiden van een dialoog >>>

Gegevens

Datum:
wo 26 oktober 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.