Kargadoordialogen gaan online

De dialoogserie in de Kargadoor gaat in verband met Corona voorlopig online. Lees hier meer over Online contactdialogen >>>

Ook in hartje Utrecht kun jij in dialoog! Aan de Oude Gracht 36 vind je De Kargadoor: een eigenzinnig cultureel en maatschappelijk podium waar iedereen, ongeacht zijn leeftijd of achtergrond, zich welkom kan voelen. Een plek om te horen en gehoord te worden, naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. Samen kunnen we verschillen overbruggen. De Kracht van dialoog kan daarbij helpen!

We praten over Erbij Horen, het jaarthema van Utrecht in Dialoog. Spreekt dit je aan? Doe mee en meld je aan voor de dialogen in De Kargadoor!

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een openhartig, gelijkwaardig gesprek over thema’s die leven, waarin nieuwsgierigheid voorop staat. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar aan gesprekstafels van 6 tot 8 deelnemers met een dialoogbegeleider die hiervoor getraind is. Door met aandacht te luisteren naar elkaars persoonlijke ervaringen, valt er een wereld te ontdekken en te winnen!

Welke dialogen zijn er?

Utrechters, welkom! – Utrecht, welcome!
do 30 januari 2020, 19:30 – 22:00 uur, De Kargadoor
Ga met ons mee naar de Kargadoor en bespreek de opwinding en de uitdagingen die je ervaart als je nieuw bent in een stad.

Jongerendialoog: elkaar ontmoeten
di 18 februari 2020, 19:00 – 22:00 uur, De Kargadoor
De ideale wereld van social media, vol met hashtags zoals #lovemyfriends, #happytime en #partyparty. Maar hoe en waar vind je als jongere meer diepgang?

Liefde / Love
do 27 februari 2020, 19:30 – 22:00 uur, De Kargadoor
Februari wordt gekenmerkt door Valentijnsdag, een viering van romantische gevoelens, huwelijksaanzoeken en liefdesbekentenissen. Maar wat betekent liefde voor ons?

Me and my body
do 26 maart 2020, 19:30 – 22:00 uur, De Kargadoor
Welke taboes bestaan er en welke rol spelen media bij de ideeën die we rond ons lichaam vormen? Voelen we ons op ons gemak of veilig om erover te praten?

Kargadoor: Freedom / Vrijheid
do 30 april 2020, 19:30 – 22:00 uur, De Kargadoor
Wat brengt vrede tot stand en hoe kunnen we ons een betere wereld voorstellen? Dialoog in het kader van de viering van de vrede.

Wil jij actief zijn in De Kargadoor?

Vind jij het leuk om met verschillende mensen in Utrecht in contact te komen? Vind je aandacht voor de medemens belangrijk? Lijkt het je leuk om verschillende thema’s te onderzoeken? Wil je in De Kargadoor graag zelf een dialoog begeleiden of een dialoog organiseren? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk