Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwoele zomeravond: Water en vuur

do 27 juli 2023, 19:30 - 21:30

Nieuw in Lunetten: Wandeldialogen in de zwoele zomeravonden! Ontspannen wandelen en in gesprek over thema’s die ons raken en het leven lichter kunnen maken.

Thema: Water en vuur

Conflicten en ruzies zijn van alle dag. Binnen gezinnen, tussen buren, collega’s… Maar de laatste tijd lijkt het wel meer en venijniger te worden. Hoe houd jij je hierin staande? Hoe maak je verbinding om samen verder te gaan?

4 avonden wandeldialogen in Lunetten. We starten om 19:30 en zijn rond 21:30 weer terug. We wandelen ongeveer twee uur, maar nemen bij deze ontspannen wandeling verschillende rustmomenten. We verzamelen bij Stadsboerderij Koppelsteede
Koppeldijk 115, Utrecht Lunetten. Iedereen is welkom! Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop bovenaan.

Wandel je wijzer

Foto: Joris Louwes

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

Gegevens

Datum:
do 27 juli 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsboerderij Koppelsteede
Koppeldijk 115
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.