Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop voor dialoogbegeleiders: Op je gemak met jezelf

do 30 mei 2024, 18:45 - 21:30

€50

Tijd om te luisteren naar de luisteraar! Als begeleider van dialogen ben je zo druk bezig om te luisteren naar anderen. Maar wat als je bij jezelf ongemak ervaart? Hoe kun je daarnaar luisteren en mee omgaan?

 

Daphne Clement en Hedda Schueler nemen je mee op een gezamenlijke ontdekkingstocht op basis van geweldloze communicatie. Wat te doen als je tijdens het begeleiden van een dialoog ongemak of machteloosheid ervaart in het gesprek? Welke behoefte gaat er schuil achter dit ongemak? Wij nodigen je uit om hier aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden in openheid en nieuwsgierigheid naar te kijken.

Aan het eind van deze workshop weet je wat er schuil gaat achter het (on) gemak van jezelf en de deelnemers in de dialoog;
Jij kunt daarna met meer rust en vertrouwen dialogen begeleiden.

Programma

18:45 Inloop koffie/thee
19:00 Start kenismaking
19:15 Aan de slag
21:30 Afronding

Aanmelden

Ben jij een startende of ervaren dialoogbegeleider? Of begeleid jij wel eens groepsprocessen? Dan ben je van harte welkom bij deze workshop. Belangrijk is dat je wat ervaring hebt in het begeleiden van gesprekken/dialogen. Meld je aan via het registratieformulier bovenaan de pagina. De training is met maximaal 15 deelnemers.

Kosten

  • € 50,- voor deelname
  • Kosteloos voor vaste vrijwillige dialoogbegeleiders bij Utrecht in Dialoog

Graag bij inschrijving vooraf de bijdrage overmaken op NL43 INGB 0007 6336 31 t.n.v. Stichting Utrecht in Dialoog o.v.v. ‘Workshop begeleiders’. Zodra jouw bijdrage ontvangen is, is jouw inschrijving definitief.

Ben je verhinderd?
Geef het op tijd door. Als je je aanmeldt, rekenen we op jouw komst.

  • Bij afmeldingen tot uiterlijk 1 week voor de workshop ontvang je jouw bijdrage retour.
  • Afmeldingen binnen de laatste week verrekenen we 50% van de bijdrage.
  • Als je niet aanwezig bent en we hebben geen afmelding ontvangen, kunnen we jouw bijdrage helaas niet teruggeven. We hebben dan wel rekening gehouden met jouw komst.

Over de trainers

Toen Hedda Schueler in 2016 in aanraking kwam met Geweldloze Communicatie, (GC) werd zij diep geraakt door de kraakheldere en praktische handvatten die het biedt om vanuit bezieling en nieuwsgierigheid op een diep niveau contact te maken met jezelf en met de ander. Ze assisteert sinds geruime tijd bij GC-trainingen, geeft 1-op-1 sessies en combineert haar liefde voor GC en haar liefde voor muziek in een nog in de maak zijnde podcastreeks.

Daphne Clement is pedagoog en verdiept zich sinds 10 jaar in geweldloze communicatie. Alles in haar werk gaat over het maken van contact om vanuit daar groei en ontwikkeling te stimuleren. Ze werkt met kinderen, ouders, docenten en sociaal professionals, op scholen en in buurten. Volgens haar is het maken van verbinding cruciaal als we iederéén van betekenis willen laten zijn. Ze schrijft, traint, coacht en onderzoekt hoe we die verbinding kunnen maken en behouden. Vanuit vertrouwen en met veel plezier.

Daphne en Hedda leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens de opleiding “Train de gc-trainer. Er was een klik en zij besloten een samenwerking aan te gaan.

Gegevens

Datum:
do 30 mei 2024
Tijd:
18:45 - 21:30
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.