Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: De natuur beleven

za 28 mei 2022, 10:00 - 12:00

Op welke manier beleef jij graag de natuur? Ben je veel in de natuur of gaat je voorkeur eerder uit naar de stad? En als je in de natuur bent, ben je dan met iemand samen of liever alleen? Luister je naar een podcast of muziek terwijl je door de natuur loopt? Of luister je alleen maar naar de geluiden van vogels bijvoorbeeld? Welke rol speelt de natuur in je leven? Op welke momenten heb je behoefte om in de natuur te zijn? Over deze vragen en meer gaan we met elkaar in dialoog.
We wandelen deze keer in Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Meld je aan via de rode knop bovenaan.

Wandel je wijzer

wandel je wijzerWandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

 

Gegevens

Datum:
za 28 mei 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

StayOkay Amelisweerd
Rhijnauwenselaan 14b
Bunnik, 3981HH Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.