Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwendialoog: veilig en gezond opvoeden

vr 17 maart 2023, 19:00 - 22:00

Kinderen opvoeden is een van de mooiste dingen die er zijn, maar het kan ook een hele uitdaging zijn. Bijvoorbeeld als nieuwe veiligheids- en gezondheidsgevaren ontstaan in de maatschappij waarmee ouders nog niet bekend zijn.

Veilig en gezond opvoeden

Tijdens deze vrouwendialoog gaan wij in gesprek over het onderwerp “Veilig en gezond opvoeden”. Deze activiteit is een samenwerking tussen An-Nisa, zustercommissie van Moskee Omar al Farouq, Utrecht in Dialoog en Stichting Krachtwijken.

Stichting Krachtwijken vertelt ons over diverse veiligheidsgevaren die in Overvecht spelen onder de kinderen. Daarna gaan wij met elkaar in gesprek in groepen. Wat deden je ouders om te zorgen dat je je op een gezonde en veilige manier kon ontwikkelen? En als je kinderen hebt, hoe doe je dat nu? Hoe ga je om met de veiligheids- en gezondheidsgevaren van nu? Welke dilemma’s kom je dan tegen? Wat werkt dan goed? Wat hoop je voor de kinderen die nu opgroeien? Deel je eigen ervaringen en ontdek die van anderen, zo leren we van elkaar!

Aanmelden kan via de rode knop op deze pagina. Iedereen is welkom, ouder of niet-ouder, gelovig of niet, woonachtig in Overvecht of niet. Dit is een kans voor mooie ontmoetingen te maken en om je horizon te verbreden. Neem je familie en vriendinnen mee en kom zoals je bent!

Programma

19:00 Inloop
19:15 Welkom en inspiratie op het thema van Stichting Krachtwijken
19:35 In gesprek met elkaar
20:40 Pauze
20:55 Verder in gesprek
21:20 Opbrengsten en reflectie
21:50 Napraten
22:00 Einde bijeenkomst

Meer

Dialoogagenda

Gegevens

Datum:
vr 17 maart 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Moskee Omar al Farouq
Winterboeidreef 4, Utrecht.
Utrecht, Utrecht 3561 GG Utrecht
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.