Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve dialoog: Passie

za 18 maart 2023, 14:00 - 16:00

Tijdens het 30-jarig jubileum van ZIMIHC Theater Wittevrouwen zullen we op een creatieve manier het thema ‘passie’ ontdekken en bespreken. Passie komt van het Latijnse woord ‘passio’ en dat betekent hartstocht. Een passie is iets wat je doet en betrekking heeft p[ het hart. Een handeling waar je ontzettend veel van houdt zoals bijvoorbeeld anderen iets leren, muziek maken, koffie maken, klimmen, lezen of fotograferen. Heb jij zelf een passie? Hoe was dit vroeger? Wanneer voel je je eigenlijk gepassioneerd? Doe mee en deel je ervaringen voor een flinke dosis gezelligheid, creativiteit en inspiratie! Aanmelden kan via de rode knop.

Creatieve dialoog

Tijdens deze dialoog ga je niet alleen met elkaar in gesprek, je onderzoekt ook op een creatieve manier het thema.

Tijdens de dialoog zullen we ervaringen met elkaar delen over dit thema in het ZIMIHC Theater Wittevrouwen, waar er elke woensdag ook een creatief café plaatsvindt. Ontmoet en ontdek de ander en wissel gedachtes uit met mensen die je normaal niet zo snel zult spreken. Met de dialoog als instrument zullen we deze ochtend weer mooie inzichten krijgen en geïnspireerd raken door een ander.

Programma

13:45 Inloop en introductie

14:00 Start dialoog

15:30 Inzichten met elkaar delen

15:45 Afsluiting

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaatsvinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

 

 

Gegevens

Datum:
za 18 maart 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Theater ZIMIHC Wittervrouwen
Bouwstraat 55
Utrecht, Utrecht 3572 SP Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.