Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verdiepingstraining (practitioners)

ma 25 november 2024, 19:00 - 22:00

Reflecteren en vooruit kijken. Dat staat deze avond centraal. Dit is de tweede en afsluitende training als vervolg op de basistraining Dialoog begeleiden. We kijken samen terug op de tijd waarin jij na de basistraining geoefend hebt en ervaring hebt opgedaan. Ieders ervaring is uniek en zeer waardevol. Daarom brengen we deze samen om te leren van elkaar. 

Leren van elkaar

Tijdens de basistraining heb je kennis gemaakt met de basistheorie en belangrijke vragen. Na de training heb je kunnen oefenen en ervaring opgedaan. Wat heeft deze periode jou gebracht? Wat verraste je? Wat was een bijzonder leermoment? Tijdens deze afsluitende verdiepingstraining reflecteren we samen op jullie ervaringen en nemen ook de tijd om vooruit te kijken. Wat wil jij hier verder mee doen en wat heb je daarvoor nodig? Na een succesvolle afronding van deze verdiepingstraining ontvang je jouw certificaat als Dialoogbegeleider ‘Practitioner’.

Voorbereiding op de training

Belangrijk is dat je ter voorbereiding op deze training eerst de basistraining Dialoog begeleiden gevolgd hebt en ten minste twee dialogen hebt begeleid. (Dat kan bij dialogen van Utrecht in Dialoog, maar natuurlijk ook binnen je eigen organisatie of omgeving). Verzamel feedback van deelnemers en/of mede-begeleiders en neem deze mee naar de training. Een studiebegeleider van Utrecht in Dialoog neemt contact met je op om te bespreken hoe we jouw doel en wensen voor de training het beste kunnen ondersteunen.

Wie zijn de trainers

De training wordt verzorgd door ervaren dialoogbegeleiders en trainers die verbonden zijn aan Utrecht in Dialoog. Mensen met passie voor dialoog en brede ervaring in het luisteren, begeleiden van dialogen en het verzorgen van trainingen voor Utrecht in Dialoog.

Kosten

  • Kosteloos voor deelnemers die de basistraining bij ons hebben gevolgd.
  • € 50,- voor deelnemers die ergens anders zijn opgeleid

Gegevens

Datum:
ma 25 november 2024
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.