Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet&Wandel: Verrassende veranderingen

ma 10 januari 2022, 19:30 - 20:30

Het thema van deze Ontmoet&Wandel sessie is: Verrassende veranderingen. Sinds het voorjaar van 2020 hebben we te maken met steeds veranderende maatregelen. Dit vraagt bij veel mensen om hun gedrag aan te passen en waarschijnlijk ook bij jou. Doe mee met de online matchingsessie en organiseer daarna een wandeling met je wandelmaatje. Deel je ervaringen en luister naar anderen terwijl je Utrecht te voet verkent. Iedereen is welkom! 

Verrassende veranderingen

Wat helpt jou om met deze verrassende veranderingen om te gaan? Wat merken anderen aan jou als er iets in je leven veranderd? Wat is er veranderd in je werk, vriendenkring of hobby? Wat gebeurd er met je als er een tijd niks veranderd en alles hetzelfde blijft? Wat brengen verrassende veranderen teweeg in je leven?

Ontmoet & Wandel

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks, die heet Ontmoet & Wandel. Deze serie is een initiatief speciaal voor in Coronatijd onder het motto beter een goeie buur dan een verre vriend. Een lichtvoetige serie waarin je verschillende mensen ontmoet, elkaar en de wijk ontdekt en wandelend in gesprek gaat.

 

 

Wandel

Gegevens

Datum:
ma 10 januari 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.