Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nu of nooit?

do 25 mei 2023, 10:00 - 12:30

Op donderdag 25 mei gaan we bij Buurtcentrum Terwijde weer met elkaar in gesprek. Ditmaal over het thema ‘Nu of nooit’. Wat zou jij nog willen doen in je leven, wetende dat het leven eindig is?

Nu of nooit

We gaan allemaal ooit dood. Maar misschien is dat juist wat het leven zo mooi maakt? Hoe kijk jij naar de eindigheid van het leven? Welke invloed heeft het op hoe jij je leven leeft? Waarvan ben je blij dat je het hebt meegemaakt, of kijk je tevreden op terug? Zijn er dingen die je nog graag zou meemaken of bereiken? Voel jij de druk van het ‘nu of nooit’ of neem jij het leven hoe het komt?

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Programma van de bijeenkomst

10.00 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
10.30 uur: Met elkaar in gesprek
12.00 uur: Opbrengsten en inzichten delen
12:30 uur: Gezamenlijk lunchen voor wie wil

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde
Gesprekken over de laatste levensfase

Gegevens

Datum:
do 25 mei 2023
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.