Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liefde kan je leren?

wo 22 februari 2023, 19:30 - 22:00

Liefde kan je leren? Hartstocht, passie, lust, seksualiteit. Is wellust ziekelijk of een bijzondere vorm van liefde?
Liefde! Gaat dat vanzelf? En als het mis gaat? Kan je liefde leren? En hoe dan? Wat zijn jouw ervaringen?

Liefde kan je leren?

In deze dialoog willen we van gedachten wisselen over liefde en lust. Hoe geef jij liefde? Hoe ontvang je het? En wat heeft het met lust te maken? We nodigen je van harte uit om je eigen ervaringen te delen en andere perspectieven te ontdekken. Ontmoet nieuwe mensen en laat je inspireren! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina.

KargaDialogen

Deze dialoog hoort bij de reeks Kargadialogen: gesprekken voor een beter leven. Van september 2022 t/m en maart 2023 zullen zeven gesprekken plaatsvinden in de Kargadoor geïnspireerd op de zeven zonden. Je heb er vast van gehoord; woede, wellust, luiheid, hebzucht, ijdelheid, jaloezie, en gulzigheid. Wat betekenen deze vandaag de dag voor ons? Wat als we ons oordeel achterwege laten, en deze eigenschappen met elkaar onderzoeken aan de hand van eigen ervaringen? Wat leren we dan over wat ons gelukkig maakt, en hoe we in harmonie met andere en onze omgeving kunnen leven?

Foto: Joris Louwes

Programma

19:15 Inloop
19:30 Introductie en overzicht thema
20:00 Dialoog in groepen van 6-8 personen
21:30 Inzichten met elkaar delen
21:45 Afsluiting

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je onderzoekt met elkaar wat werkt en waar het om draait. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies. In dialoog zie je andere betekenissen en kom je tot nieuwe inzichten. Luisteren met aandacht en onderzoeken van eigen oordelen en andere zienswijzen zijn essentieel.

Meer

Kargadialogen
Dialoogagenda

Gegevens

Datum:
wo 22 februari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.