Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kargadoor: Gelijke kansen

do 14 oktober 2021, 19:30 - 21:30

Rijkdom en armoede kunnen op allerlei gebieden in ons leven voorkomen. Financiën, sociale contacten, gezondheid: om maar even wat op te noemen. Iedereen kan rijkdom en armoede anders ervaren. Tijdens deze dialoog in De Kargadoor gaan we in gesprek over hoe wij rijkdom en armoede ervaren. Praat je mee? Meld je dan via aan met de rode knop bovenaan de pagina. Je buren, vrienden en familieleden zijn ook van harte welkom!

Gelijke kansen

In deze dialoog over ‘Gelijke kansen’ ga je in gesprek met anderen over hoe je rijkdom of armoede ervaart. Misschien voel je je soms eenzaam, heb je geldzorgen of ervaar je gezondheidsproblemen. Door te kijken naar armoede in verschillende facetten van ons leven kunnen we ook ervaren waar we misschien wel rijk in zijn. En hoe we hierin weer verschillen van anderen.  

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 Introductie en inspiratie op het thema
20:00 Dialoog in groepen van 6-8 personen
21:15 Inzichten met elkaar delen

21:15 Afsluiting

Wat is een dialoog?Utrecht in Dialoog

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees hier wat dialogen brengen >>>

Meer over wat een dialoog is >>>

Informatie Corona maatregelen!

Je de Kargaador cultureel-maatschappelijk podium vanaf 25 september alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs. Binnen hoef je dan geen 1,5 meter afstand meer te houden. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, moeten we je ook naar je legitimatiebewijs vragen.

Gegevens

Datum:
do 14 oktober 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Kargadoor
Oude Gracht 36
Utrecht, O3511 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.