Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Gelijke) kansen

di 4 april 2023, 13:30 - 15:00

Buurtgenoten in Leidsche Rijn gaan samen in gesprek over waardevolle thema’s uit het leven. In deze dialoog bij Indekerngezond gaan we samen het gesprek aan over (gelijke) kansen.

Eerlijke kansen, gelijke kansen

Hoeveel kansen krijg of grijp jij in je leven? Hoe bepaalt jouw achtergrond/opvoeding/studie/naam jouw kansen? Welke kans(en) zou je willen krijgen? Wat is er voor nodig om gelijke kansen te krijgen en grijpen in Nederland? Op dinsdag 4 april gaan verschillende Utrechters met elkaar in dialoog over het onderwerp (gelijke) kansen.

Programma van de bijeenkomst

13.30 uur: Inloop met koffie/thee + inspiratie op het thema
14.00 uur: Met elkaar in gesprek
14.45 uur: Opbrengsten en inzichten delen
15.00 uur: Einde dialoog

Gelijkwaardig in gesprek

In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Je bent van harte welkom om mee te doen! Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina. Vragen? Stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Gegevens

Datum:
di 4 april 2023
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Indekerngezond
Kopenhagenstraat 41
Utrecht, Utrecht 3541 CE Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.