Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erbij horen

di 11 september 2018, 10:00 - 12:00

Op dinsdag 11 september is er in Podium Oost een dialoog met als thema Erbij horen.

De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom!

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen die om de twee maanden in Podium Oost worden gehouden. Het overkoepelende thema van dit jaar is Elkaar zien, je gezien en gehoord voelen voor wie je bent. Iedere dialoog in Podium Oost behandelt een ander thema. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je alle 5 dialogen bijwoont.

erbij horen

De menselijke maat – Marjan Nagtegaal, 2017

Erbij horen

Mensen zijn sociale wezens, we willen niet alleen onszelf kunnen zijn, maar ook nog ergens bij horen. Bij welke gemeenschappen of groepen voel je je thuis? En hoe actief ben je in het opzoeken van nieuwe kringen? Wat heb je nodig om je eigen kringen te vinden of uit te breiden? Op 11 september gaan we het gesprek over ‘Erbij horen’ aan, om nieuwe inzichten te krijgen en verbinding te zoeken.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers

Gegevens

Datum:
di 11 september 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Podium Oost
Oudwijkerdwarsstraat 148
Utrecht,
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.