Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erbij Horen

wo 13 maart 2024, 14:30 - 17:00

Utrecht in Dialoog organiseert samen met Indekerngezond een reeks dialogen vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.

Positieve Gezondheid is een brede kijk op je gezondheid, op hoe het werkelijk met je gaat. Het focust vooral op dat wat goed gaat, waar je blij van wordt en plezier in hebt. Door op deze manier te kijken ga je veerkrachtiger door het leven en kun je beter omgaan met de uitdagingen in je leven.

Wat geeft je plezier en voldoening, is voor jou belangrijk en waar hoor je graag bij?
Met wie voel je je echt verbonden? Met familie en vrienden, je buren, je collega’s of de mensen waarmee je je hobby’s deelt? Wil je er altijd bij horen of houd je soms liever afstand?
Op welke momenten heb je het gevoel gehad er helemaal bij te horen en waardoor kreeg je dat gevoel? Hier gaan we het over hebben. Sluit aan en verrijk je perspectief.

Plaats en tijd
Indekerngezond Kopenhagenstraat 41, 3541 CE Utrecht
Woensdag 13 maart 2024 15:00 tot 17:00 (inloop vanaf 14:30)

Aanmelden
Meedoen is gratis. Iedereen is welkom. Meld je aan via de registratieknop boven

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaatsvinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Tijdens de dialoog zullen we ervaringen met elkaar delen over de thema’s in de Wilhelminakerk. Ontmoet en ontdek de ander en wissel gedachtes uit met mensen die je normaal niet zo snel zult spreken. Met de dialoog als instrument zullen we deze ochtend weer mooie inzichten krijgen en geïnspireerd raken door een ander.

Gegevens

Datum:
wo 13 maart 2024
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Indekerngezond
Kopenhagenstraat 41
Utrecht, Utrecht 3541 CE Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.