Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dialooghuis: Verbonden blijven tijdens conflicten

wo 5 juni 2024, 19:30 - 22:00

Een laagdrempelige en gezellige avond om kennis te maken met de dialoog en elkaar te ontmoeten! Het Dialooghuis is er voor iedereen.

 

Elke eerste woensdag van de maand is dit de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders én voor mensen die met elkaar in dialoog willen. In het Dialooghuis kunnen dialoogbegeleiders ervaring opdoen, gespreksthema’s onderzoeken of uitproberen, een nieuwe dialoogopzet uitproberen en in dialoogvorm brainstormen over een idee. Mensen die met elkaar in dialoog willen gaan, kunnen aanschuiven om mee te doen of om kennis te maken met de dialoog. Doe je mee? Aanmelden kan via de rode knop!

Thema: Verbonden blijven tijdens conflicten

Oorlog, ver weg of dichtbij. Spanningen ver weg in de wereld kunnen ook spanningen dichtbij brengen. Als je je moet bewegen tussen verschillende meningen. Misschien voel je druk om een kant te kiezen tussen twee mensen die het niet met elkaar eens worden. Wat nou als jij tussen twee vuren in staat. Wat doet dit met jou en hoe ga je daar mee om?

Dialoog met een luchtje…

We zoeken altijd naar nieuwe en creatieve manieren om de dialoog als werkvorm nog mooier en beter te maken. Bij dit Dialooghuis sluit een student aan die een onderzoek doet naar geur en dialoog. Bij een van de dialoogtafels wordt er een subtiele lavendelgeur in de ruimte verspreid. De bedoeling is om de ruimte aangenamer te maken zodat jij je heerlijk kunt ontspannen voor een goed gesprek . Je kunt zelf kiezen of je bij deze geurtafel wilt aansluiten of dat je bij de ‘gewone’ tafel aansluit waar geen geur wordt toegevoegd.

Wanneer en waar

Iedere eerste woensdagavond van de maand is er een Dialooghuis in Grytte, Maliebaan 45 Utrecht.

Programma

19:00  inloop met koffie
19:30  kennismaking en inleiding
20:00  in groepen aan de slag
21:30  informeel napraten
21:45  afronding

Iedereen is welkom, meedoen is gratis!

Meld je wel even aan via de registratieknop.

Gegevens

Datum:
wo 5 juni 2024
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.