Online Dialoogbegeleiders gezocht

Kun je online een dialooggroep begeleiden met gebruik van Zoom? Meld je aan als dialoogbegeleider voor een online dialoog!

Hier vind je het dialooghandboek en de materialen >>>

Online dialoog leren begeleiden

Wil je leren een online dialoog te begeleiden? Schuif aan bij een van de komende dialogen en schrijf je vervolgens in voor de training online dialoog begeleiden. 

Ben je al getraind in de methodiek van Nederland in Dialoog en wil je een online dialoog begeleiden?  Schrijf je in voor een Online Dialooghuis om te oefenen.

Op de hoogte blijven?

Heb je passie voor dialoog, ben je een echte liefhebber? Blijf op de hoogte van het Dialooghuis, trainingen en workshops voor dialoogbegeleiders en coördinatoren via de nieuwsbrief van het dialoogcentrum. En volg ons op LinkedIn en Twitter!

Dialoogbegeleiders verwelkomen we ook graag in de facebookgroepen van dialoogbegeleiders en rond kinderdialoog.

Online Dialooghuis

Wil je je goed voorbereiden, een thema testen, uitproberen of verdiepen? Wil je andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen met een kinderdialoog of dialoog in het Engels of iets heel anders? Heb je vragen, goeie ideeën, plannen voor een specifieke dialoog? Kom naar het online Dialooghuis MB45, de ontmoetingsplek voor dialoogbegeleiders en dialoogliefhebbers! Iedereen is welkom, ervaren begeleiders, Engelstaligen, starters, jong en oud. Iedere eerste woensdagavond van de maand en voorlopig online.

Wil je je voorbereiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten, oefenen, een thema uitproberen, onderzoeken of verdiepen? Kom naar Dialooghuis Maliebaan 45. Iedere eerste woensdagavond van de maand.

Bekijk ook de volledige agenda van Dialooghuis Maliebaan 45.

Dialoog beter leren begeleiden?

Utrecht in DialoogWil je een opfristraining in het dialoog begeleiden? Schrijf je in voor een training.

Meer over het begeleiden van een dialoog >>>
Komende trainingen >>>

 

 

Comments are closed