Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Mindful luisteren

do 15 februari 2024, 19:00 - 21:30

Mindful luisteren is een kunst en een actief leerproces.

Menselijke interactie gaat razend snel, verbale en non-verbale communicatie gaat tegelijk en er worden veel signalen van A naar B heen en weer gestuurd. We moeten vaak kiezen waar we naar luisteren. Het goede nieuws is dat we mindful luisteren kunnen leren! Deze workshop reikt manieren aan om mindful te communiceren en de relatie met  jezelf en anderen verder te onderzoeken en waar mogelijk te verbeteren en te verdiepen.

Mindful luisteren in dialoog

In deze workshop leer je ontspannen aanwezig te zijn bij jezelf en bij de ander. We leren de kunst van echt luisteren. Luisteren dat zich opent voor de ander en tegelijkertijd in contact blijft met onszelf. Luisteren dat met mildheid voor onze gewoontepatronen en het practiseren van een niet-wetende houding. Vanaf dit punt gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat natuurlijke vertraging.

Met het inzet van verschillende oefeningen en werkvormen ervaren we de effecten van goed mindful communiceren in de dialoog of andere sociale interacties.

Programma

19:00 Inloop met koffie/thee
19:15 Start workshop
21:30 Afronding en gelegenheid om na te praten

Over de trainer

Ana Trajanovska is trainer, actief dialoogbegeleider en adviseur learning & development bij Utrecht in Dialoog. Als gevorderd Mindfulnesstrainer geeft ze regelmatig mindfulness trainingen en trainingen over o.a. omgaan met stress, sterk in je werk, teamcoaching en basis dialoog.

Aanmelden en kosten

Meld je aan via de rode knop bovenaan de pagina.
De kosten zijn: 50 euro voor particuliere deelnemers of gratis als jij een vaste vrijwilliger bent bij Utrecht in Dialoog.

We ontvangen graag bij inschrijving vooraf jouw bijdrage op NL43 INGB 0007 6336 31 t.n.v. Stichting Utrecht in Dialoog o.v.v. ‘Workshop mindful luisteren’. Zodra jouw bijdrage ontvangen is, is jouw inschrijving definitief.

Ben je verhinderd?
Geef het op tijd door. Als je je aanmeldt, rekenen we op jouw komst.

  • Bij afmeldingen tot uiterlijk 1 week voor de training ontvang je jouw bijdrage retour.
  • Afmeldingen binnen de laatste week verrekenen we 50% van de bijdrage.
  • Als je niet aanwezig bent en we hebben geen afmelding ontvangen, kunnen we jouw bijdrage helaas niet teruggeven. We hebben dan wel rekening gehouden met jouw komst.

De training is met maximaal 14 deelnemers.

Gegevens

Datum:
do 15 februari 2024
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.