Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geurige begeleidersbijeenkomst: Geur in Dialoog

wo 3 juli 2024, 19:00 - 21:30

Hoe kun je als dialoogbegeleider geur gebruiken om dialogen nog mooier te maken? Deze avond ga je het in geur en kleur ontdekken. Vanwege de zomerstop is er geen Dialooghuis, maar gebruiken we de avond voor deze geurige bijeenkomst over de wereld van Geur en Dialoog.

Dialoog met een luchtje…

Onze reukzin is een sterk zintuig dat invloed heeft op onze emoties. Geuren kunnen het vertrouwen tussen mensen vergroten, geuren doen praten… Wat kan geur dan betekenen voor dialoog? We zoeken altijd naar nieuwe en creatieve manieren om de dialoog als werkvorm nog mooier en beter te maken. In het diepste geheim heeft een van onze kernteamleden Dorine, een jaar lang gewerkt aan haar thesisonderzoek rondom geur en dialoog.

Hoe kun jij als begeleider geur gebruiken in een dialoog?

Hoe kun jij als dialoogbegeleider geur gebruiken in een dialoogontwerp? Dat is de vraag die centraal stond in dit onderzoek. Na een jaar vooronderzoek zijn er een aantal ideeen voor een toepassing in dialoog op een rijtje gezet. Een aantal daarvan hebben we in een echte dialoog uitgeprobeerd. Tijdens deze avond neemt Dorine je mee in de reis van haar onderzoek. Een reis waarin we samen nog steeds onderweg zijn, want deze avond is ook onderdeel van het onderzoek. We gaan als begeleiders samen een aantal geuractiviteiten uitproberen en zelf ervaren hoe jij dit in de praktijk kan toepassen. De eindresultaten van het onderzoek volgen in het najaar.

Wanneer en waar

In het Dialooghuis in de Grytte, Maliebaan 45 Utrecht.

Programma

19:00  inloop met iets geurigs
19:15  Inleiding met geur
20:00  Presentatie onderzoek ‘Hoe kun jij als begeleider geur inzetten bij een dialoog?’
20:45  In groepen aan de slag
21:30  afronding

Dit is een besloten bijeenkomst voor dialoogbegeleiders, bestuur, vrijwilligers, kernteamleden, partnerorganisties en sympatisanten uit het netwerk van Utrecht in Dialoog. Toegang is gratis. Meld je wel even aan via de registratieknop.

Gegevens

Datum:
wo 3 juli 2024
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.