Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: zorgen voor jezelf

za 30 april 2022, 10:00 - 12:00

Waar denk jij aan bij zorgen voor jezelf? Aan gezond leven met voldoende beweging en gezond eten en drinken? Of aan opkomen voor jezelf en je grenzen bewaken? We hebben dat allemaal wel eens, dat je achteraf denkt: waarom heb ik dat niet gezegd of waarom pak ik die vervelende klus weer op en niemand anders? Of denk je aan rituelen en activiteiten die jou ontspanning geven? Dat je lekker tot rust komt in de sauna of helemaal oplaadt door tot diep in de nacht te feesten of door flink af te zien bij een obstacle run.  Waaraan merk je of je wel of niet goed voor jezelf zorgt? En wat als je in een ideale wereld zou leven: hoe goed zou je dan voor jezelf kunnen zorgen? Welke stappen kun je zetten om dichter bij dat ideaalbeeld te komen?

We wandelen deze keer in het Noorderpark. We verzamelen bij de parkeerplaats/fietsenstalling tegenover Zwembad Blauwkapel; waar nu Chi-Chi Golf aangelegd wordt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 12.00 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Doe je mee? Iedereen is welkom! Meld je aan via de rode knop bovenaan.

Wandel je wijzer

Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Meer

Wat is een dialoog?
Wandel je wijzer
Bekijk de volledige dialoogagenda

 

Gegevens

Datum:
za 30 april 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

parkeerplaats blauwkapel, Noorderpark
Parkeerplaats Blauwkapel
Utrecht, Utrecht 3737 BG Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.