Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandeldialoog: Zomerzonnewende: de magie van het kleine geluk

do 20 juni 2024, 19:15 - 21:30

Wandel je wijzer

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’.

Zomerzonnewende: de magie van de zomer
Het is morgen  21 juni, de langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Er hangt een sfeer van magie rondom deze dag
en die gaan we met elkaar uitdiepen. Wat zijn voor jou magische momenten in je leven geweest. Wat maakte het magisch. En welke zou je nog mee willen maken, voor jezelf of voor anderen. Omdat het lekker lang licht is, sluiten we de wandeldialoog ontspannen af met een drankje in het bos en dromen we nog even
verder met elkaar.

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw stad! Al wandelend praten we over thema’s zoals geluk, gezondheid, veerkracht, zingeving… over dingen die het leven mooier maken. Wandel ook mee en deel jouw ervaringen en dromen. Ook staan we stil bij wat je zelf kunt doen om een stapje dichter bij jouw droom te komen.

We wandelen deze keer in Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 19:30, zijn rond 21:30 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop bovenaan.

Programma

19:15uur: verzamelen bij verzamelplaats

19:30 uur: welkom en introductie op het thema
19:45 uur: Wandelend met elkaar in gesprek
21:15 uur: inzichten met elkaar delen en afronden
21:30 uur: napraten met een drankje

Gegevens

Datum:
do 20 juni 2024
Tijd:
19:15 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

StayOkay Amelisweerd
Rhijnauwenselaan 14b
Bunnik, 3981HH Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.