Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: Rondkomen met je geld (Vrouweneditie)

za 25 november 2023, 15:00 - 17:00

Rondkomen, wat is dat voor jou? Wat betekent geld voor je? Wanneer heb je genoeg, en hoe maak je hier keuzes in? Rondkomen is geen makkelijk thema. Het kan soms ook moeilijk zijn. Het delen van ervaringen en nieuwe ontmoetingen breng je verder. Tijdens deze wandeling gaan we met elkaar in gesprek over dit thema.

© Centraal Museum Utrecht / Kevin Kwee

Nieuwe ontmoetingen, mooie gesprekken en verrassende ideeen. Wandeldialogen brengen je veel. Ontdek het zelf en wandel eens mee.

Deze wandeldialoog is een speciale vrouweneditie en onderdeel van een reeks wandelingen in Overvecht. Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop! We verzamelen bij Al Amal op de Ghanadreef 2A.

Wandel je wijzer

Wat is ‘Wandel je wijzer’? Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we tijdens een wandeldialoog. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Deze wandeling is georganiseerd in samenwerking met DOCK en Al Amal.

Programma

16:45 uur: verzamelen bij Ghanadreef 2A
17:00 uur: welkom en introductie op het thema
17:15 uur: met elkaar al wandelend in gesprek
19:00 uur: inzichten met elkaar delen en afronden

Hoe werkt het?

Meer

Dialoogagenda
Wandel je wijzer

Gegevens

Datum:
za 25 november 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Ghanadreef 2a
Ghanadreef 2a
Utrecht, 3564EK Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.