Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel je wijzer: Echte buren zijn (Vrouweneditie)

di 31 oktober 2023, 17:00 - 19:00

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Wat betekent ‘buren zijn’ voor jou? Aan welke ‘buur’ heb jij hele goede herinneringen? Wat maakt iemand een goede buur en wat doet dit met jouw wijk? Hoe zou jij zelf het liefst als buur willen zijn voor anderen en wat kun je daarin als eerste stap zetten? Tijdens deze wandeling gaan we met elkaar in gesprek over dit thema.

© Centraal Museum Utrecht / Kevin Kwee

Nieuwe ontmoetingen, mooie gesprekken en verrassende ideeen. Wandeldialogen brengen je veel. Ontdek het zelf en wandel eens mee.

Deze wandeldialoog is een speciale vrouweneditie en onderdeel van een reeks wandelingen in Kanaleneiland. Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop! We verzamelen bij Al Amal op de Livingstonelaan 120.

Wandel je wijzer

Wat is ‘Wandel je wijzer’? Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we tijdens een wandeldialoog. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Deze wandeling is georganiseerd in samenwerking met DOCK en Al Amal.

Programma

16:45 uur: verzamelen bij Livingstonelaan 120
17:00 uur: welkom en introductie op het thema
17:15 uur: met elkaar al wandelend in gesprek
19:00 uur: inzichten met elkaar delen en afronden

Hoe werkt het?

Meer

Dialoogagenda
Wandel je wijzer

Gegevens

Datum:
di 31 oktober 2023
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Al Amal, Livingstonelaan 120
Livingstonelaan 120
Utrecht,
+ Google Maps

Organisatoren

Utrecht in Dialoog
Al Amal

Reacties zijn gesloten.