Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligersbijeenkomst: proef de sfeer, smaakt naar meer?

za 18 juni 2022, 09:30 - 14:00

Utrecht in Dialoog bestaat en draait voornamelijk dankzij haar vrijwilligers. En dat willen we op zaterdag 18 juni graag met jullie vieren! De bijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten, gezelligheid, ontdekking en samen en van elkaar leren.

Ben je betrokken bij Utrecht in Dialoog als dialoogbegeleider, organisator, fotograaf, bestuurslid, of sparringpartner? Doe je wat in de communicatie of werk je aan de website? Doe je dit wekelijks of een paar keer per jaar? Dan zien we je heel graag bij deze vrijwilligersbijeenkomst! Meld je alvast aan via de rode knop.

Elkaar inspireren…

In de ochtend is er een ‘proeverij’, waar je kunt aansluiten bij een aantal korte en speelse workshops die gaan over het goede gesprek.

  1. Workshop over de kracht van mindset; Na deze workshop kijk jij nooit meer hetzelfde naar leren en ontwikkeling van jezelf en van organisaties.
  2. Workshop wandeldialogen verder brengen: we reflecteren samen op afgelopen wandelingen en wat we hiervan kunnen leren. Samen bepalen we de thema’s voor dit najaar.
  3.  Workshop verhelderende gesprekken voeren door gast-trainer Gertrude van Driesten.  Hoe breng je structuur aan in een groepsgesprek? Hoe zorg je ervoor dat iedere deelnemer gehoord kan worden?

    En wat zijn tips & trucs om levendige discussies terug te brengen naar de kern, zodat jij de hoeder blijft van het gesprek?

    Gertrude van Driesten neemt jullie mee in de fijne kneepjes van het vak. Ze werkt bij De Argumentenfabriek in Amsterdam, waar ze organisaties helpt nadenken over complexe vraagstukken en trainingen geeft. Gertrude is daarnaast auteur van onder andere de boeken Zó werkt de zorg in Nederland en Zó werkt het sociaal domein (verkrijgbaar in iedere boekhandel).

…en samen eten!

Na de proeverij genieten we van een gezamenlijk lunch in de tuin van de Maliebaan. Wij zorgen voor wat lekkers te eten en te drinken, en nodigen je van harte uit om ook wat mee te nemen om met anderen te delen. Dat is echter geen verplichting!

Programma

9:30  Inloop met thee & koffie
10:00  Deel 1 proeverij: keuze tussen workshop 1 en 2
11:00 Pauze
11:15 Deel 2 proeverij: workshop verhelderen gesprekken voeren
12:30 Samen lunchen en gezelligheid

Sluit je graag alleen aan bij de proeverij of alleen bij de lunch? Dat kan! Geef het dan wel even door bij je aanmelding.

Bijdragen met kennis, een leuke oefening, je kookkunsten of wat lekkers?

Zou jij  je kennis willen delen of een oefening willen voorbereiden voor de proeverij? Mail dan naar jorinde@utrechtindialoog.nl, dan geven we je meer informatie over hoe en wat.
Wil je wel wat lekkers voor de lunch meenemen? Heel graag! Zet dat bij je aanmelding in het vak ‘Wensen’, dan hebben wij een goed overzicht.

Tot dan!

Gegevens

Datum:
za 18 juni 2022
Tijd:
09:30 - 14:00

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.