Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vriendschap

do 29 september 2022, 10:30 - 13:30

Mensen zijn sociale wezens; we willen ergens bij horen en ons verbonden voelen met anderen. Vriendschap kan een mogelijkheid zijn om dit te bereiken. Tijdens deze dialogen onderzoeken we met elkaar hoe ‘vriendschap’ er voor ieder uitziet.

Vriendschap

Wat zijn je ervaringen van vriendschap? Als kind, jongvolwassene, volwassen en/of oudere jongere. Wat heeft vriendschap je gebracht? Wat doe je om je vriendschappen te onderhouden en te koesteren? Wat heb je daarbij nodig? Anderen? Bepaalde omgeving?

Luister naar de waarde van vriendschap voor anderen, deel je eigen verhaal in deze dialoogbijeenkomst en laat je inspireren door ervaringen van anderen.

Wijkproeverij NoordOost

Deze dialogen zijn een onderdeel van de Wijkproeverij NoordOost en vinden plaats in Tuinencomplex De Pioniers, Kögllaan 30 Utrecht. Omdat het in de vorm van een korte workshop is, betreft dit een korte dialoog. Iedereen is welkom.

Programma

10:30    Inloop
10:45    Muzikale opening
11:00    Workshopronde 1 (dialogen)
11:30    Pauze
11:45    Workshopronde 2 (dialogen)
12:15    Samen soep eten
13:30    Einde van de wijkproeverij

Kom de verbinding opzoeken!

Deze dialoog kan zo’n stap zijn waarmee je het gevoel van verbondenheid ervaart. We gaan met elkaar in gesprek over wat ‘vriendschap’ voor jou en voor anderen betekent. We horen waarin we van elkaar verschillen, maar ook wat onze overeenkomsten zijn. Je bent van harte welkom! Aanmelden hoeft niet.

Meer

Wat is een dialoog?

Gegevens

Datum:
do 29 september 2022
Tijd:
10:30 - 13:30
Evenement Categorie:

Organisatoren

Dock
Buurtteam
U Centraal
Nizu

Reacties zijn gesloten.