Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandel je wijzer: Tussen twee vuren

zo 26 mei 2024, 10:00 - 12:00

Wandel je wijzer

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’.

Tussen twee vuren

Conflicten en ruzies zijn van alle dag, binnen gezinnen, tussen buren, collega’s.. Maar de laatste tijd lijkt het wel meer en venijniger te worden. Hoe ga jij hiermee om? Misschien voel je druk om een kant te kiezen tussen twee of meer mensen die het
niet met elkaar eens worden. Of je bent het absoluut niet eens met het standpunt van iemand die jou na staat. Hoe is het voor jou als je tussen twee vuren staat? Wat doet dit met jou en hoe houd jij je hierin staande? Kun je verbinding maken om weer
samen verder te gaan?

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw stad! Al wandelend praten we over thema’s zoals geluk, gezondheid, veerkracht, zingeving… over dingen die het leven mooier maken. Wandel ook mee en deel jouw ervaringen en dromen. Ook staan we stil bij wat je zelf kunt doen om een stapje dichter bij jouw droom te komen.

We wandelen deze keer in Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Meedoen is gratis. Meld je wel even aan via de rode knop bovenaan.

Programma

9:45 uur: verzamelen bij verzamelplaats

10:00 uur: welkom en introductie op het thema
10:15 uur: Wandelend met elkaar in gesprek
11:45 uur: inzichten met elkaar delen en afronden
12:00 uur: napraten met koffie en thee

Gegevens

Datum:
zo 26 mei 2024
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

StayOkay Amelisweerd
Rhijnauwenselaan 14b
Bunnik, 3981HH Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.