Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interventieworkshop: kortsluiting in de verbinding, wat nu?

di 18 oktober 2022, 19:30 - 22:00

Als gespreksbegeleider van de dialoog vervul je een wezenlijke rol: jij zorgt voor een goede, uitnodigende sfeer; dat iedereen ruimte krijgt en gestimuleerd wordt om verlangens en behoeften uit te spreken en jij nodigt mensen uit om gezamenlijk te dromen en een mooie eerste stap te zetten.

Foto: Joris Louwes

Makkelijk is dat niet altijd. Wat als de emoties hoog oplopen bij je aan tafel? Of als iemand scherpe meningen deelt waardoor spanningen ontstaan? Je kunt allerlei situaties tegenkomen waar je even niet weet wat te doen, of waarvan je naderhand denkt: misschien had ik dit anders kunnen aanpakken.

Wat werkt? Samen experimenteren

Deze workshop is een moment om bij een aantal van deze ervaringen stil te staan, en te onderzoeken wat er toen precies gebeurde. Samen met Danny La Haye, trainingsacteur, spelen we de situatie uit en experimenteren we met verschillende interventies.

Kosten

  • Gratis voor actief betrokken vrijwilligers/begeleiders bij Utrecht in Dialoog, studenten, mensen met een U-Pas en partners van Utrecht in Dialoog.
  • € 150 euro voor deelnemers vanuit bedrijven en organisaties,
  • € 50 euro voor individuele deelnemers of deelnemers vanuit andere dialooginitiatieven

Graag overmaken op NL43 INGB 0007 6336 31 t.n.v. Stichting Utrecht in Dialoog o.v.v. de titel van de workshop/training. Mochten de kosten een drempel zijn, neem contact met ons op via jorinde@utrechtindialoog. We denken graag met je mee.

Meer

Trainingsagenda

Gegevens

Datum:
di 18 oktober 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.