Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intervisie voor dialoogbegeleiders

wo 7 juni 2023, 19:30 - 22:00

Als begeleider van dialogen maak je wel eens situaties mee die je niet zag aankomen. In de snelheid van het moment reageer je zo goed mogelijk, maar terugkijkend vraag je jezelf af: wat gebeurde daar nou eigenlijk? Hoe zouden andere begeleiders dat aangepakt hebben? Daarvoor organiseren we samen intervisieavonden. Om te leren: van elkaar en met elkaar. 

Intervisie

In een intervisie staat een casus van een van de deelnemers centraal. Het gaat daarbij om een gebeurtenis tijdens het begeleiden van een dialoog, waar je graag op terug wilt kijken. Hoe zouden anderen hiermee omgaan? Samen onderzoeken we de situatie, komen we tot gezamenlijke inzichten en wijsheid, en bedenken we samen oplossingen. Dit doen we op een open en onderzoekende manier, volgens de waarderende principes die we gewend zijn. We stellen ons oordeel uit en benaderen binnen een vertrouwelijke context het vraagstuk op basis van respect en gelijkwaardigheid.

Begeleid jij wel eens dialogen en wil jij graag met andere dialoogliefhebbers sparren? Sluit dan gezellig aan! Of je nou dialoogbegeleider bent bij Utrecht in Dialoog of bij andere dialooginitiatieven, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom! Heb jij al een eigen casus in gedachte waarover je graag met andere begeleiders wilt sparren? Laat het ons alvast weten via info@utrechtindialoog.nl.

Je bent van harte welkom! Je kun je aanmelden via de rode knop en je wensen aangeven. Deelname is gratis.

Programma

19.00 uur: Inloop met koffie/thee
19.30 uur: Kennismaking en wensen
20:00 uur: In groep(en) aan de slag met intervisie
21.15 uur: Opbrengsten en inzichten delen
21.30 uur: Vooruitblik en informeel napraten
22:00 uur: Afronding

Deze intervisieavond vindt plaats op dezelfde locatie en tijd als het Dialooghuis, Grytte Maliebaan45. De ontvangst met koffie en thee is gezamenlijk. Daarna zal de intervisiegroep in een aparte ruimte het eigen programma vervolgen.

Leercommunity

Als dialoogbegeleiders van Utrecht in Dialoog, komen we regelmatig samen om elkaar te ontmoeten en onze passie voor dialoog met elkaar te delen. We leren van elkaar en met elkaar. We geloven in de kracht van verhalen, om met onze groei bij te dragen aan een betere samenleving. De plek waar we elkaar ontmoeten is op de Grytte Maliebaan45. Het maandelijkse dialooghuis is de plek waar iedereen welkom is om kennis te maken met de dialoog en waar nieuwe en ervaren begeleiders samen oefenen. Daarnaast zijn er met regelmaat verdiepende workshops en intervisieavonden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de trainingcommunity om op de hoogte te blijven van alle leeractiviteiten.

Meer intervisie

Meld je ook aan voor de volgende intervisies en zet ze alvast in je agenda:

 

Gegevens

Datum:
wo 7 juni 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.