Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve vrijheid

wo 15 juni 2022, 10:00 - 12:30

Op welke manieren ben jij creatief? En hoe uit je jouw creativiteit? Voel jij je vrij om alles te maken en creëren? Wat betekent die vrijheid voor jou? Waar denk je aan bij het horen van het concept creatieve vrijheid? Wat is er voor jou dan belangrijk? Op welke momenten voel jij je echt vrij? Wat is jouw ideale (toekomst)beeld als het gaat om creatieve vrijheid?

Creatief zijn kan op allerlei manieren, de één schildert, de ander schrijft. We maken muziek of we creëren iets met onze handen. Je kunt een opdracht krijgen om iets te creëren of je kunt het helemaal zelf bepalen. Tijdens deze dialoog zullen we ervaringen met elkaar delen over onze eigen creativiteit, creaties en de vrijheid hierin. De dialoog zal plaats vinden op 15 juni in het ZIMIHC Theater, waar er elke woensdag ook een creatief café plaatsvindt. Ontmoet en ontdek de ander en wissel gedachtes uit met mensen die je normaal niet zo snel zult spreken. Met de dialoog als instrument zullen we deze ochtend weer mooie inzichten krijgen en geïnspireerd raken door een ander.

Het thema en de hosting van deze dialoog is mede door studenten ‘Social Work’ van de Hogeschool Utrecht gedaan. Deze groep enthousiaste studenten hebben het thema bedacht, de werving van deelnemers gedaan en zullen tijdens de dialoog een creatieve ‘droomfase’ begeleiden. Tijdens de droomfase schetsen we gezamenlijk jouw ideaalbeeld van creatieve vrijheid.

Meld je aan via de rode knop bovenaan en we zien je gauw!

Programma
10:00 Inloop en ontvangst
10:15 Inspiratie op het thema
10:30 Dialoog in groepen
12:15 Inzichten met elkaar delen
12:30 Afsluiting

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaatsvinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Gegevens

Datum:
wo 15 juni 2022
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZIMIHC Theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
Utrecht, Utrecht 3572 SP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.